Wysłany: Wto Paź 25, 2005 7:37 pm Pytanie o DVD regiony
Na laptopie ktrory niedawno kupilem moge ogladac filmy DVD. Oczywiscie filmy ktore ogladam sa w roznych regionch, ktory za kazdym razem musze zmieniac. Ostatnio wyskoczyla mi informacja ze moge jeszcze zmienic region 5 razy po czym bede musial wybrac jeden
Znacie moze jakis program ktory albo zatrzyma ten licznik lub pozwoli mi ogladac filmy w roznych formatach.
Zobacz rowniez na tej stronie http://www.cdrinfo.pl/ jest tam praktycznie wszystko odnosnie napedow i softu do nich. W downloadzie widzialem kilka programow tego typu.
Mam Regkillera, malutki (830 kB) freeware, niestety nie pamiętam strony producenta (mam na HDD instalkę, mogę wysłać), pakuje się do tray'a i omija blokadę regionu, 100% skuteczności przy odtwarzaniu wszelkich DVD.
Region to nie problem,ale liczy sie dobra kompresja oraz zabezpieczenie CSS - to jest najtrudniej przeskoczyc. Jesli chodzi o kompresje wydaje mi sie ze DVD Shrink jest super:)
[ Dodano: Czw Gru 01, 2005 5:44 pm ]
A jesli kopia "zwykla" to jak juz wcxzesniej pis. clone DVD+ any DVD i gra jak pasuje:)