Wysłany: Pon Mar 25, 2013 2:37 pm Program do rozliczania Pit 2012
Witam jakiego programu używacie do rozliczenia w tym roku?, a może robicie to ręcznie, znalazłam taki http://program-pity.org/rzeczpospolita-program-pit.html]Pit 2012 może jakieś swoje możecie polecić?
Osobiście polecam skrzystanie bezpośrednio z formularza na stronie e-deklaracje M.F.
Przelicza prawidłowo, przy tym umożliwia bezproblemowe złozenie e-deklaracji "od ręki". Można także wykorzystać programik ze strony e-deklaracje do sporządzania ich off-liner i przechowywania zarazem.
Programiki z RzP owszem, fajne, ale momentami denerwujące, zwłaszcza w konfigurowaniu druku
Ja mogę polecić zwykłe programiki dodawane do gazety wyborczej lub jakiś innych gazet, też nie byłem do końća przekonany co do tego ale spełnił moje wszelkie oczekiwania.
Ja też co roku czaję się na jakąś gazetę wyborczą czy coś innego i biorę programik do pitów właśnie z tego, proste w obsłudze i mi w zupełności wystarczają
PitFormat - moim zdaniem świetny program z którego sam osobiście korzystam co roku
jacekjol [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 26, 2013 7:27 pm
Na stronie bankiera znalazłem kilka programów darmowych. Choć żaden nie jest dokładny, wiadomo - darmówka.
AndrzejEko [Usunięty]
Wysłany: Pon Lut 03, 2014 9:23 am
Ja prawdę mówiąc nie przywiązuję się do żadnego - jak dotychczas to każdy spełnił swoją rolę, choć uczciwie muszę przyznać, że funkcjonalność była czasem dyskusyjna.