no no to jest wynik...... jutro sie z nimi skontaktuje . Coprawda sklep mam niedługo bo ok miesiąca pierwsze zamówienia już były ale to troszke mało.
Jeszcze raz wielkie dzieki.
też bym nie narzekała
jak dlugo trzeba czekać na efekty ?
Dlugo nie czekalem, kwestia kilku tygodni, oczywiscie jak to w googlach dobrze miec duzo odnosnikow na innych stronach, ale to sie z czasem "samo" robi. Fora itd.
Na poczatku trzeba bylo tez trzymac reke na pulsie, teraz sprawdzam srednio raz na 2-3 miesiace tylko pozycje i juz praktycznie nic nie robie, chyba ze uzupelniam o jakis asortyment w Meta-ch.
Ale poczatkowo kosztowalo mnie to sporo czasu i zdrowia, nie ukrywam
Cześć wam wszystkim. Tak czytam na temat waszego pozycjonowania i chciałem coś dodać. Najważniejsze stworzyć swoje własne zaplecze i pozycjonować się samemu. Nie to, żebym chciał odebrać chleb firmom ale skoro już tyle wiecie o tym to pora najwyższa samemu brać się za pozycjonowanie.
Nie będę się chwalił swoimi wynikami bo to nie o to chodzi. Po krótce powiem tylko, że np na słowo allegro mam 3,4 lub najgorzej 5 miejsce - 85 mln stron. Oczywiście mówienie, że jak się wpisze antyki w google i ma się 5 mln stron to już mamy taką konkurencję - nie koniecznie, może się okazać, że akurat tyle jest wyników ale osiągnąć top 3 nie jest dużym problemem. Wtedy dla gościa wpada łatwe 150 zł miesięcznie. Konkurencję pozycjonerską poznaje się po tym, z jaką trudnością nasza strona się wspina do góry przy odpowiedniej ilości dodawanych linków do stron. Np. wyniki danego słowa wywalają nam 5 mln stron. Zaczynamy dodawać linki : na początek po 5 linków dziennie na dane słowo. Jeśli po 2-3 tygodniach zauważymy wspinaczkę do góry to oznacza, że konkurencja nie jest duża i nie zwiększamy ilości dodawania dziennego - jeśli byśmy bardzo zwiększyli to wtedy dostajemy filtr na naszą domenę wraz na dane słowo i jesteśmy np 8 miechów na 100 stronie googla.
Jeśli po tych kilku tygodniach nie zauważymy żadnych ruchów to oznacza, że stopniowo zwiększamy ilość linków dziennych do 10 potem 15,25,40 itd. Czasem się zdarzają takie słowa, że 50 linków dzinnie nieznacznie pcha stronę do góry i staje ona tuż przed pierwszą stroną na 2 miesiące. Ale cierpliwie zawsze robimy swoje.
Przerwę ten wywód ale zalecam poczytać fora dt. optymalizacji i pozycjonowania. Skąd brać takie ilości linków - kreatywność czyni cuda.
Pozdrawiam
Najważniejsze to obczaić z rynku jakie słowa i frazy dadzą nam największą ilość wejść ale takich, gdzie użytkownicy odbędą podróż po stronie a nie od razu wyjdą